COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Правниот факултет со придонес за обуката на идните судии и јавни обвинители во РСМ

Правниот факултет со придонес за обуката на идните судии и јавни обвинители во РСМ

Во рамките на професионалната соработка помеѓу Правниот факултет на УЈИЕ и Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во Скопје, на 6 и 13 октомври 2020 година, професорот по уставно право на Правниот факултет на УЈИЕ, проф. д-р. Јетон Шасивари одржа 6 часа предавања по уставно право пред 60 слушатели на почетната обука на седмата генерација на Академијата за судии и јавни обвинители во Скопје.

Вреди да се напомене фактот дека значителен број на кандидатите од оваа генерација се поранешни дипломирани студенти на додипломски и постдипломски студии на Правниот факултет на УЈИЕ.

Google+