COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ардита Идризи е прогласена за истакнат студент од Исламскиот младински форум

По повод Исламската Нова година, Исламскиот младински форум, вчера (30.09. 2020 година), во Скопје, ги прогласи шесте најистакнати студенти од повеќе универзитети во Северна Македонија.

Најистакната студентка од Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово е Ардита Идризи, студентка на Правниот факултет.

Целта на прогласувањето на најистакнатите студенти е нивно оценување, мотивација и охрабрување за постигнување успех во нивните кариери.

На истакнатите студенти, освен доделување на награди, им беа донирани и комплетни книги од некои познати издавачки куќи од земјава.

На овој настан беа прогласени и истакнати ученици од неколку средни училишта во Северна Македонија.

Google+