COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ardita Idrizi shpallet studente e dalluar nga Forumi Rinor Islam

Me rastin e shënimit të Vitit të Ri Islam, Forumi Rinor Islam, dje (30 shtator 2020), në Shkup, shpalli gjashtë studentët më të dalluar nga disa universitete në Maqedoninë e Veriut.

Nga Universiteti i Evropës Juglindore në Tetovë studentja më e dalluar u shpall Ardita Idrizi, studente në Fakultetin e Drejtësisë.

Qëllimi i shpalljes së studentëve të dalluar është vlerësimi, motivimi dhe nxitja e tyre për të arrirë suksese në karrierën e tyre.

Studentëve të dalluar përveç mirënjohjes u janë dhuruar edhe komplete librash nga disa shtëpi botuese të njohura nga vendi.

Në këtë manifestim u shpallën edhe nxënësit e dalluar nga disa shkolla të mesme në Maqedoninë e Veriut.

Google+