COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Студентскoто собрание со отворена книга за новите студенти

Студентскoто собрание со отворена книга за новите студенти

Студентското собрание на Универзитетот во Југоисточна Европа, денес (28.09. 2020), за пречек на новите студенти, организираше симболична активност, каде што тие во отворена книга, имаа можност да ги напишат своите желби за новата академска година. Настанот беше проследен со музика и дистрибуција на промотивни и наставни материјали од Универзитетот.

Денес, симболично, се потпиша и ректорот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, други членови од раководниот кадар и многу студенти.

Поради пандемијата со „Ковид 19“, традиционалниот студентски прием не се одржа директно и дел од активностите се одвиваат во онлајн формат.

Галерија на слики

Google+