COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Parlamenti Studentor me libër të hapur për studentët e ri

Parlamenti Studentor me libër të hapur për studentët e ri

Parlamenti Studentor i Universitetit të Evropës Juglindore, sot (28 shtator 2020), për të mirëpritur studentët e ri, organizoi një aktivitet simbolik, ku në një libër të hapur, kishin mundësi t’i shkruajnë dëshirat e tyre për vitin e ri akademik. Aktiviteti u shoqërua me muzikë dhe me shpërndarjen e materialeve promovuese dhe udhëzuese të Universitetit.

Sot, simbolikisht dëshirën dhe nënshkrimin e vetë e vendosi edhe rektori Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, anëtarë të tjerë të menaxhemntit dhe shumë studentë.

Për shkak të Pandemisë Kovid 19, pritja tradicionale e studentëve nuk u mbajt në mënyrën e drejtpërdrejt, por disa nga aktivitet realizohen online.

Galeria e fotografive

Google+