COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Извршниот комитет го одобри Извештајот за само-евалуација на Универзитетот

Извештајот за само-евалуација 2018-19

Извршниот комитет на Одборот на Универзитетот на Југоисточна Европа денес (29.04.2020), ја одржа следната средба, на која на состанокот се дискутираа и се решаваа некои важни теми за Универзитетот. Меѓу другото, Извршниот комитет го одобри Извештајот за само-евалуација за учебната 2018-19 година.

Извршниот комитет оцени дека овој Извештај е добро структуриран и ги дава сите потребни информации за Универзитетот. Извршниот комитет се заблагодари на Комисијата за сработеното при подготовката на овој обемeн и суштински извештај.

Google+