COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Можности за соработка помеѓу УЈИЕ, УНДП и Швајцарската агенција за развој

Претставници на УНДП во Македонија и претставници на Швајцарската агенција за развој и соработка во средата (19.02.2020) престојуваа на Универзитетот на Југоисточна Европа.

Тие се состанаа со генералниот секретар, д-р Џеваир Мемеди и потпретседателот на Одборот на Универзитетот, проф. д-р Азир Алиу.

Целта на оваа посета беше да се истражат можностите за соработка во проекти за образование на млади и нивна подготовка за пазарот на трудот.

Google+