COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mundësi bashkëpunimi mes UEJL-së, UNDP-së dhe Agjencisë Zvicerane për Zhvillim

Përfaqësues të UNDP-së në Maqedoni dhe përfaqësues të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), të mërkurën (19.02.2020), qëndruan në Universitetin e Evropës Juglindore.

Ata u takuan me sekretarin e përgjithshëm, Dr. Xhevair Memedi dhe nënkryetarin e Bordit të Universitetit, Prof. Dr. Azir Aliu.

Qëllimi i kësaj vizite ishte shqyrtimi i mundësive për bashkëpunim në projekte për arsimimin e të rinjve dhe përgatitjet e tyre për tregun e punës.

Google+