COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

УЈИЕ беше посетен од надворешни ревизори од меѓународната фирма SGS

На 17. декември 2019 година, УЈИЕ беше посетен од надворешните ревизори на меѓународната консултантска фирма - SGS, за да се провери напредокот на процесите и процедурите според меѓународниот ISO стандард во рамките на Универзитетот.

По еднодневната посета и проверката на соодветната документација и на одделите, SGS го потврди целосниот напредок на процесите и процедурите и со тоа ја потврди усогласеноста со барањата на ISO 9001: 2015.

Во знак на континуирана сертификација со ISO стандардот, Универзитетот ги прифати резултатите од ревизијата на SGS и сертификацијата ISO 9001: 2015. Конечно, Универзитетот сака да им се заблагодари на вработените кои соработуваа со ревизорите на SGS и кои придонесоа во процесот на ревизија на квалитетот на Универзитетот и фунционирање во целосна согласност со барањата на меѓународниот ISO стандард.

Google+