COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Студиска посета во Централниот регистар - Скопје

Студентите од трета година од Правниот факултет во понеделник имаа можност да го посетат Централниот регистар во Скопје во рамките на предметот - Трговско право, со асистентот Фуад Јонузи.

За време на оваа посета, студентите имаа можност да се запознаат со работата на Централниот регистар, начинот на функционирање, одделите, како и фазите за основање на деловен субјект.

Тие, исто така имаа можност да се запознаат со работата на Централниот регистар, актите издадени од Регистарот и важноста на Централниот регистар.

Фото галерија ->

Google+