COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Vizitë studimore në Regjistrin Qendror - Shkup

Studentët e vitit të tretë të Fakultetit Juridik, të hënën patën rastin që në kuadër të lëndës - E Drejta Tregtare, bashkë me asistentin Fuad Jonuzi ta vizitojnë Regjistrin Qendror në Shkup.

Në kuadër të kësaj vizite, studentët kishin mundësi të njoftohen lidhur me punën e Regjistrit Qendror, mënyrën e funksionimit, ndarjen e departamenteve, si dhe fazat e themelimit të një subjekti afarist.

Po ashtu, kishin mundësi të njihen dhe të shohin për së afërmi punën e Regjistrit Qendror, aktet të cilat i nxjerr Regjistri si dhe rëndësinë e Regjistrit Qendror.

Galeria e fotografive ->

Google+