COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ректорот на Универзитетот во Митровица, Алуш Мусај го посети УЈИЕ

На Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, ректорот акад.проф.д-р Абдулменаф Беџети, денес (12.12.2019г.), оствари средба со ректорот на Универзитетот „Иса Болетини“ во Митровица, проф. д-р Алуш Мусај, придружуван од претседателот на Одборот на овој Универзитет, проф. д-р Висар Идризи.

За време на средбата се разговараше за меѓууниверзитетската соработка, со посебен акцент на градењето капацитети за човечките ресурси, како и за други заеднички проекти.

Google+