COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori i Universitetit të Mitrovicës, Alush Musaj vizitoi UEJL-në

Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, rektori Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (12.12.2019), realizoi një takim me rektorin e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Prof. Dr. Alush Musaj, të shoqëruar nga kryetari i bordit të këtij Universiteti, Prof. Dr. Visar Idrizi.

Gjatë takimit u bisedua për bashkëpunimin ndëruniversitar, me theks të veçantë në ngritjen e kapaciteteve të burimeve njerëzore, si dhe për projekte të tjera të përbashkëta.

Google+