COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Професори од Универзитетот во Малта и Универзитетот „Хаџи Зека“ во посета на УЈИЕ

Професори од Универзитетот во Малта, заедно со деканот на Факултетот за економија, управување и сметководство, проф. Френк Безина, денес (14.11.2019), го посетија Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово.

Заедно со малтешките професори, проректорот на Универзитетот „Хаџи Зека“ – вон. проф. д-р Ибиш Мазреку и деканот на Факултетот за бизнис - вон. проф. д-р Халит Шабани исто така го посетија УЈИЕ.

Проф. Френк Безина и Ректорот на УЈИЕ, aкад. проф.д-р Абдулменаф Беџети беа главни говорници на научната конференција што се одржа денес на Универзитетот во Тетово.

Ректорот Беџети ги информираше гостите за инфраструктурата, работењето и идните планови за развој на Универзитетот.

Google+