COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Факултетот за современи науки и технологии одржа работилницa со учениците од гимназијата „Зеф Луш Марку“

Ученици од гимназијата „Зеф Луш Марку“ од Скопје, денес (7.11.2019год.), на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово учествуваа на работилница организирана од Факултетот за современи науки и технологии на тема: „е-училишта“.

Учениците ги поздрави деканот на Факултетот за современи науки и технологии, проф. д-р Адриан Бесими кој ги запозна со функционирањето на Универзитетот и иновациите што се применуваат, особено во областа на ИТ.

За време на обуката предавања одржаа проф. д-р Азир Алиу и проф. д-р Џемал Зенуни.

Учениците во рамките на работилницата го посетија и Технолошкиот парк, каде проф. д-р Азир Алиу ги запозна со функционирањето и активностите што во моментот се спроведуваат во оваа институција.

Фото Галерија ->

Google+