Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore mbajti punëtori me nxënës të gjimnazit “Zef Lush Marku”

Nxënës të gjimnazit “Zef Lush Marku”, nga Shkupi, sot (7 nëntor 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë morën pjesë në punëtorinë e organizuar nga Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore, me temë: “ e-schools”.

Mirëseardhje u dëshiroi dekani i Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore, Prof. Dr. Adrian Besimi, i cili nxënësit i njoftoi me funksionimin e Universitetit, risitë që aplikohen, posaçërisht në sferën e TI-së.

Në kuadër të trajnimit ligjërata mbajtën, Prof. Dr. Azir Aliu, Prof. Dr. Xhemal Zenuni

Nxënësit në kuadër të punëtorisë e vizituan edhe Parkun Teknologjik, ku nga Prof. Dr. Azir Aliu u njoftuan me funksionimin dhe me aktivitetet që aktualisht realizohen në këtë institucion.

Galeria e Fotove ->

Google+