COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Професорот Пол Коку одржа предавање за репозиционирање преку извонредност во истражувањето и во наставата

Професорот Пол Коку од Универзитетот во Флорида одржа предавање / работилница од 90 минути на Факултетот за бизнис и економија (четврток 6. јуни, 2019) во 13:00 часот.

Темата на предавањето / работилницата беше „ Репозиционирање преку извонреденост во истражувањето и во наставата“

Предавањето опфати прашања како што е потребата за развивање на рангирани списанија, спроведување на интердисциплинарни истражувања и влијателна настава.

Имаше дискусија од Факултетот за бизнис и економија за различни прашања кои беа загрижувачки, како што се Законот за високото образование, мотивацијата за репозиционирање итн.

Google+