COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Студенти од Полска го посетија УЈИЕ

Студенти од Полска го посетија УЈИЕ

Во рамките на договорот за соработка меѓу Институтот „Макс ван дер Штул“, Факултетот за современи општествени науки и Универзитетот во Варшава, во вторник и среда (28-29 мај 2019 година), студентите од Универзитетот во Варшава престојуваа на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово. Студентите од Полска имаа можност да присуствуваат на предавањето на тема „Територијална организација“, што го одржа проф. д-р Вели Креци, директор на Институтот „Макс ван дер Штул“.

Google+