COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Studentë polak vizituan UEJL-në

Studentë polak vizituan UEJL-në

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Institutit “Maks van der Shtul”, Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore dhe Universitetit të Varshavës, të martën dhe të mërkurën (28-29 maj 2019), studentë nga Universiteti i Varshavës qëndruan në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë. Po ashtu, studentët polak patën mundësi të ndjekin ligjëratën me temë “Organizimi territorial”, të mbajtur nga Prof. Dr. Veli Kreci, drejtor i Institutit “Maks Va nder Shtul”.

Google+