Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Фулбрајт професорот, Ден Фелнер одржа предавање за важноста на слободните медиуми во развојот на демократијата

Фулбрајт професорот, Ден Фелнер одржа предавање за важноста на слободните медиуми во развојот на демократијата

Фулбрајт професорот, Ден Фелнер од САД, во средата (29. мај 2019 година) во Кампусот на Универзитетот на ЈИЕ во Скопје одржа предавање на тема: „Важноста на слободните медиуми и новинарството во развојот на демократијата и владеењето на правото“. Студентите имаа можност преку прашања, да научат за американското искуство, но исто така и воопшто за улогата и важноста на медиумите и новинарството во развојот на демократијата.

Google+