Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Profesori Fullbrajt , Dan Fellner mbajti ligjëratë për rëndësinë e mediave të lira zhvillimin e demokracië

Profesori Fullbrajt , Dan Fellner mbajti ligjëratë për rëndësinë e mediave të lira zhvillimin e demokracië

Profesori Fullbrajt , Dan Fellner, nga SHBA-ja, sot (29 maj 2019) në UEJL Shkup, para studentëve mbajti ligjëratë me temë: “Rëndësia e mediave të lira dhe gazetarisë në zhvillimin e demokracisë dhe sundimit të ligjit”. Studentët patën mundësi, që nëpërmjet pyetjeve të mësojnë për përvojën amerikane, por edhe në përgjithësi për rolin dhe rëndësinë e mediave dhe gazetarisë në zhvillimin e demokracisë.

Google+