Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Работилница за користење на електронските ресурси на EBSCО

Работилница за користење на електронските ресурси на EBSCО

Во Универзитетската библиотека „Макс ван дер Штул“ беше организирана работилница на тема „Пронаоѓање и користење на електронски ресурси на EBSCO за студирање и истражување“ . Работилницата ја водеше г. Мартин Колман, менаџер за земјите на Централна и Источна Европа за EBSCO Industries Inc .

Презентациите се одржаа во УЈИЕ Тетово во библиотеката „Макс ван дер Штул“ и УЈИЕ-Скопје, на која присуствуваа голем број студенти и вработени.

За пристап до EBSCO, како и за други ресурси обезбедени од Библиотеката, може да се користи онлајн каталогот на библиотеката: https://library.seeu.edu.mk/

Google+