COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Панел дискусија за улогата на образовните институции во премостувањето на неусогласеноста на пазарот на трудот

Панел дискусија за улогата на образовните институции во премостувањето на неусогласеноста на пазарот на трудот

Денес, (20. мај) во Кампусот на УЈИЕ Скопје, Факултетот за бизнис и економија -УЈИЕ организираше дискусија со студентите од третата година на тема: „Улогата на образовните институции во премостувањето на неусогласеноста на пазарот на трудот“.

Главни говорници беа: акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, проф. д-р Хирије Абази-Алили и проф. д-р Веланд Рамадани.

Google+