COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Panel diskutimi për rolin e institucioneve arsimore në tejkalimin e mospërputhjeve në tregun e punës

Panel diskutimi për rolin e institucioneve arsimore në tejkalimin e mospërputhjeve në tregun e punës

Sot (20 maj 2019), në UEJL-Shkup, Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë mbajti panel diskutimi me studentët e vitit të tretë, me temë: “Roli i institucioneve arsimore në tejkalimin e mospërputhjeve në tregun e punës.

Panelistë kryesor ishin: rektori i UEJL-së, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, Prof. Dr. Hyrije Abazi-Alili dhe Prof. Dr. Veland Ramadani

Google+