Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Донација за библиотеката на Јазичниот центар

Донација за библиотеката на Јазичниот центар

Библиотеката на Јазичниот центар добива голем број релевантни учебници и други ресурси за изучување на англискиот јазик (ЕЛТ), како резултат на паричната награда од Центарот за англиски јазик Скопје и Универзитетот Оксфорд прес, освоена од проф. Елена Спировска и нејзината великодушна донација. Овие ресурси ќе бидат достапни за студентите и за вработените на Факултетот за ЈКК и Јазичниот центар.

Google+