Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Меѓународни професори го посетија УЈИЕ

Во рамките на програмата за размена Ерасмус + на 14. и на15. мај 2019 г., во Јазичниот центар присуствуваа четири предавачи од Универзитетот во Жилине (Словачка).

Тие ги споделиjа нивните искуства и знаења со студентите и кадарот на Јазичниот центар.

Во текот на престојот тие предаваа на четири групи студенти на тема „Како да се напише добар апстракт“ и одржаа две обуки за наставниот кадар на тема „Tрендовте во новите апликации за изучување на јазик“ и „Како да се употребат дигиталните алатки за креирање на тестови“.

Google+