Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Profesorë nga Sllovakia e vizituan UEJL-në

Në kuadër të Programit Erasmus + të Komisionit Evropian, katër anëtarë të stafit akademik nga Universiteti i Zhilinës (Sllovaki) vizituan Qendrën e Gjuhëve më 14 dhe 15 maj 2019.

Vizitorët ndanë përvojat dhe njohuritë e tyre me stafin e Qendrës së Gjuhëve dhe me studentët.

Ata mbajtën katër ligjërata për grupe të ndryshme studentësh në temë "Si të shkruajmë një abstrakt të mirë" dhe gjithashtu ofruam dy seanca trajnimi për stafin me titull "Trendet e reja të aplikacioneve të dobishme për mësimin e gjuhës" dhe "Si të përdoren veglat digjitale për specifikimin e testimit".

Google+