COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Професор Хасан Јашари одржа предавање на Универзитетот во Загреб

Во рамките на проектот Еразмус +, професорот Хасан Јашари престојуваше на Универзитетот во Загреб, каде што предаваше на студентите на овој факултет.

Темите на предавањата беа во однос на културната релативност поврзана со албанската социологија, етнологија и антропологија како вистински општествени вредности; Канунот на Лек Дукаѓини и големото семејство.

Инаку, овој европски проект е важен за стекнување на нови знаења и вештини, како и за обука на младите за работа.

Google+