COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Profesor Hasan Jashari mbajti ligjëratë në Universitetin e Zagrebit

Në kuadër të Projektit Erasmus + plus profesori Hasan Jashari ka qëndruar në Universitetin e Zagrebit, ku ka mbajtur ligjërata për studentët e këtij fakulteti.

Temat e ligjëratave, ishin në kuptimin e relativizimit kulturor të lidhura me sociologjinë, etnologjinë dhe antropologjinë shqiptare si vlera të mirëfillta shoqërore ; Kanuni i Lek Dukagjinit dhe familja e madhe.

Përndryshe, ky projekt evropian është me rëndësi për fitimin e njohurive dhe shkathtësive të reja si edhe për aftësimin e të rinjve për punë.

Google+