COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Започна „Неделата на филмот“ организирана од Универзитетската библиотека

Започна „Неделата на филмот“ организирана од Универзитетската библиотека

Во среда (8. мај 2019г.), со прикажувањето на англискиот филм „The Color of Frienship“, во организација на библиотеката „Макс ван дер Штул“ и во соработка со Јазичниот центар во УЈИЕ започна „Неделата на филмот“.

Филмовите се емитуваат на шест различни јазици:

08.05.2019г. - Англиски 'The Color of Frienship'

09.05.2019г. - Италијански 'A casa tutti bene'

14.05.2019г. - Германски 'Die Frau in Gold'

15.05.2019г. - Македонски 'Сенки'

16.05.2019г. - Албански 'Der Albaner'

21.05.2019г. - Француски 'Jalouse'

Google+