Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Filloi “Java e filmit” organizuar nga biblioteka universitare

Filloi “Java e filmit” organizuar nga biblioteka universitare

Të mërkurën (8 maj 2019), me shfaqjen e filmit anglez “The Color of Friendship” në organizim të Bibliotekës universitare “Maks van der Shtul” dhe në bashkëpunim me Qendrën e Gjuhëve në UEJL filloi “Java e Filmit”, ku do të shfaqet filma në gjashtë gjuhë të ndryshme, edhe atë:

08.05.2019 - Gj. Angleze 'The Color of Frienship'

09.05.2019 - Gj. Italiane 'A casa tutti bene'

14.05.2019 - Gj. Gjermane 'Die Frau in Gold'

15.05.2019 - Gj. Maqedonase 'Сенки'

16.05.2019 - Gj. Shqipe 'Der Albaner'

21.05.2019 - Gj. Frënge 'Jalouse'

Google+