COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Средношколци од Турција, Чешка, Бугарија и Португалија го посетија ЈИЕУ

Во рамките на програмата „Еразмус +“ средношколците и нивните професори од Турција, Чешка, Бугарија и Португалија престојуваат во средното училиште „7 Март“ во Тетово.

Тие на 8 мај 2019 год., го посетија Универзитетот на Југоисточна Европа, каде што беа примени од деканот на Факултетот за современи општествени науки, проф. д-р Мемет Мемети, кој ги информираше за универзитетот, студиските програми, соработката со меѓународни универзитети и воопшто за профилот на УЈИЕ.

Google+