COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Nxënës nga Turqia, Çekia, Bullgaria dhe Portugalia e vizituan UEJL-në

Në kuadër të programit Erasmus + nxënës nga shkollat e mesme dhe profesorët e tyre nga Turqia, Çekia, Bullgaria dhe Portugalia, po qëndrojnë në Gjimnazin “7 Marsi” të Tetovës.

Ata sot (8 maj 2019), e vizituan Universitetin e Evropës Juglindore, ku u pritën nga dekani i Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohor, Prof. Dr. Memet Memeti, i cili i njoftoi me Universitetin, programet studimore, bashkëpunimin me universitete ndërkombëtare dhe në përgjithësi për profilin e UEJL-së.

Google+