COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Заеднички состанок на претставници од УЈИЕ и од Меѓународниот колеџ за бизнис од Митровица

Денес (3. мај 2019 година) на Кампусот на УЈИЕ во Скопје, претставници од Универзитетот на Југоисточна Европа, предводени од проректорката за истражување и меѓународни односи, проф. д-р Беса Арифи и Меѓународниот колеџ за бизнис - Митровица (Република Косово) имаа заеднички состанок со цел да ги истражат можностите за заемна соработка, главно во размена на искуства и новини кои се применуваат во наставата, проектите на ЕУ, соработката со индустријата, итн.

Двете институции се согласија во блиска иднина да потпишат Меморандум за разбирање за да ја конкретизираат оваа соработка.

Google+