Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim i përbashkët i përfaqësuesve të UEJL-së dhe Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit nga Mitrovica

Sot (3 maj 2019), në kampusin në Shkup, përfaqësues të Universitetit të Evropës Juglindore, të udhëhequr nga prorektorja për Hulumtime dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, Prof. Dr. Besa Arifi dhe përfaqësues të Kolegjit Ndërkombëtarë të Biznesit-Mitrovicë (Republika e Kosovës), realizuan një takim të përbashkët në drejtim të shqyrtimit të mundësive për bashkëpunim të ndërsjellë, kryesisht në këmbimin e përvojave dhe risive të zbatueshme në mësimdhënie, projekteve të BE-së, bashkëpunimit me industrinë, etj.

Të dy institucionet u morën vesh që në një të ardhme të afërt të nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi(MB), për ta konkretizuar bashkëpunimin e tyre.

Google+