COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ректорот Беџети оствари средба со претставниците од Меѓународниот бизнис колеџ - Митровица

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети оствари средба со директорот на Меѓународниот бизнис колеџ - Митровица, проф. Михоне Кероли Мустафа, шефот на Оделот за јавна администрација, Бујар Галопени, и шегот на Оделот за човечки ресурси, Гезим Идризи .

"Двете институции имаат сличност со концептуалната структура, без оглед на големината и" староста "што ги разликува." рече ректорот Беџети.

Целта на состанокот беше да се испитаат можностите за взаемна соработка, главно во размена на искуства и новини кои се применуваат во наставата.

Ректорот Беџети го презентираше функционирањето на системот на УЈИЕ, целите и актуелните случувања во областа на високото образование.

Google+