COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim i rektorit Bexheti me përfaqësues të Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit nga Mitrovica

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti realizoi një takim me delegacionin e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë, të udhëhequr nga drejtorja Prof. Mihone Kerolli Mustafa, shefin e Departamentit të Administrimit Publik, Bujar Gallopeni dhe shefin e Departamentit të Burimeve Njerëzore, Gëzim Idrizi.

“Të dy institucionet kanë një ngjashmëri në strukturën konceptuale, pavarësisht përmasave dhe ,”moshës”, që dallojmë”, tha rektori Bexheti.

Qëllimi i takimit ishte shqyrtimi i mundësive të bashkëpunimit të ndërsjellë, kryesisht në shkëmbimin e përvojave dhe risive të aplikueshme në mësimdhënie.

Rektori Bexheti, prezantoi lidhur me funksionimin e UEJL-së, synimeve dhe zhvillimeve aktuale në fushën e arsimit sipëror.

Google+