Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавањата со професорот Д-р Роберт Д. Хисрих

Докторантите на УЈИЕ, како и магистрантите и алумни, од вторник (09-ти април) ги следат предавањата со професорот Д-р Роберт Д. Хисрих по предметот „Менаџмент на претприемништво - напредно ниво“ каде што имаа можност да слушаат различни искуства и примери за претприемништво од различни контексти.

На отворањето се обратија в.д. декан на Факултетот за бизнис и економија, проф. д-р Гадаф Реџепи и проф. д-р Веланд Рамадани како ко-предавач на овој предмет.

Google+