Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë me profesorin Robert D. Hisrich

Studentët e doktoratës, si dhe ata të magjistraturës dhe Alumni, të martën (09 prill), filluan ligjëratat me profesorin Robert D. Hisrich, në lëndën 'Menaxhimi Ndërmarrës-Niveli i Avancuar', ku patën rastin të dëgjojnë përvoja dhe shembuj të ndryshëm ndërmarrësie nga kontekste të ndryshme.

Fjalim rasti patën edhe u.d. dekani i Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë, Prof. Dr. Gadaf Rexhepi dhe Prof. Dr. Veland Ramadani, njëherit edhe bashkë-ligjërues në këtë lëndë.

Google+