Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Беше одржан бизнис-форумот за предизвиците на успешното управување со бизнисот

Во четврток (14. март 2019 год.) на Универзитетот на Југоисточна Европа се одржа бизнис форумот на тема „Управувањето, предизвик за успешни бизниси“, во организација на Факултетот за бизнис и економија, а во соработка со Стопанската комора на Северозападна Македонија.

На форумот присуствуваа претставници од најуспешните компании од Тетово,од Скопје, од Гостивар и од Струга, а главен предавач беше деканот на Факултетот за бизнис и економија, проф. д-р Изет Зеќири

Претставниците на компаниите и универзитетските професори одржаа плодна дебата, на која беа дискутирани конкретни проблеми во управувањето и предизвиците со кои се соочуваат компаниите во нивното секојдневно делување.

На овој форум беа презентирани можностите за обука кои се нудат од Центарот за развој на бизнисот на УЈИЕ.

Google+