Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt forumi i biznesit për sfidat e menaxhimit të bizneseve të suksesshme

Në organizim të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë dhe në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore, sot (14 mars 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore u mbajt forumi i biznesit me temë "Menaxhimi, sfidë për biznese të suksesshme".

Ligjërues kryesor ishte dekani i Fakulteti të Biznesit dhe Ekonomisë, Prof. Dr. Izet Zeqiri, kurse morën pjesë përfaqësues të disa nga bizneset më të suksesshme nga Tetova, Shkupi, Gostivari dhe Struga.

Përfaqësuesit e kompanive dhe profesorët e UEJL-së zhvilluan një debat të frytshëm, ku u shpalosën problemet dhe sfidat konkrete të menaxhimit, me të cilat përballen bizneset në përditshmërinë e tyre.

Në këtë forum, po ashtu u prezantuan mundësit e trajnimeve që i ofron Qendra për Zhvillimin e Biznesit e UEJL-së.

Google+