COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Oдржана тркалезна маса со студентитe од Факултетот за бизнис и економија

Студентите од Факултетот за бизнис и економија, на иницијатива на Клубот на идни лидери и Деканатот, во четвртокот (28 февруари 2019 година) одржаа тркалезна маса на теми кои се од интерес за студентите, како што се програмите Еразмус +, стажирањето, студентскиот живот, учеството во студентски клубови, оценувањето на студентите, предавањето и учењето.

На оваа тркалезна маса студентите ги изложија своите ставови во однос на прашањата за унапредување на процесот на предавање и учење и на другите процеси.

Исто така, студентите ги разменија своите искуства во однос на програмата Еразмус +, практичната работа, наставата, каде што меѓусебно се поттикнуваа да учествуваат и да се ангажираат повеќе во овие активности корисни за сите инволвирани страни.

Google+