COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Отворено предавање за креативност и иновативност

Во четврток (21.02.2019 год.) на Универзитетот на Југоисточна Европа, се одржа отворено предавање на тема „Креативност и иновативност“.

Oваа активност беше организирана од Факултетот за бизнис и економија и Гимназијата во Тетово. На настанот присуствуваа голем број на матуранти од средни школи, а деканот на Факултетот за бизнис и економија - проф. д-р Изет Зеќири имаше предавање на оваа тема.

Студентите преку прашања изразија интерес за наставата и можностите што ги нуди Универзитетот за студентите да ја изразат својата креативност и иновативност за време на нивните студии.

Google+