COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjeratë e hapur për kreativitetin dhe inovacionin

Në Universitetin e Evropës Juglindore, dje (21.02.2019), në organizim të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë dhe Gjimnazit të Tetovës, u mbajt ligjërata e hapur, me temë “Kreativiteti dhe Inovacioni".

Në këtë aktivitet morën pjesë një numër i madh i maturantëve të gjimnazit, kurse lidhur me temën ligjëroi, dekani i Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë, Prof. Dr. Izet Zeqiri.

Nxënësit, nëpërmjet pyetjeve shprehën interesimin e tyre për mënyrën e mësimdhënies dhe për mundësitë që universiteti u ofron studentëve për të shprehur kreativitetin dhe inovacionin gjatë studimit.

Google+