COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ректорот Беџети оствари средба со ректорот на Меѓународниот балкански универзитет

Во петокот (9. ноември), ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф.д-р Абдулменаф Беџети, оствари средба со ректорот на Меѓународниот балкански универзитет, проф. д-р Мехмет Дурсун Ердем.

Во текот на состанокот, ректорот Беџети зборуваше за постигнувањата и предизвиците на УЈИЕ во насока на подобрување и зголемување на квалитетот на наставата во сегашните услови за високото образование во Македонија и во регионов. И двајцата ректори разговараа и за можноста за понатамошна соработка во одредени области од заеднички интерес.

Google+