COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti e priti në takim rektorin e Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, e priti të premten (9.11.2018), në një takim miqësor rektorin e Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik (International Balkan University), Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem.

Gjatë takimit, rektori Bexheti, foli për të arriturat dhe sfidat e UEJL-së në drejtim të përmirësimit dhe rritjes së cilësisë në mësimdhënie në kushtet aktuale të arsimit të lartë në Maqedoni dhe rajon. Të dy rektorët, po ashtu biseduan për mundësinë e bashkëpunimit të mëtejshëm në fusha të caktuara të interesit të ndërsjellë.

Google+