COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Амбасадорот на Република Албанија, Н.Е. Фатос Река го посети УЈИЕ

Во средата (26. септември), ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф. -р Абдулменаф Беџети оствари средба со амбасадорот на Република Албанија во Македонија Фатос Река.

Средбата се одржа во пријателска атмосфера, каде амбасадорот Река му честиташе на ректорот Беџети за новата позиција и дискутираа за теми од взаемен интерес, како што е размена на искуства од областа на високото образование.

Google+