COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ambasadori i Shqipërisë Sh.T. Fatos Reka vizitoi UEJL-në

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (26 shtator), zhvilloi një takim me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë. Sh.T. Fatos Reka.

Takimi kaloi në atmosferë miqësore, ku ambasadori Reka e uroi rektorin Bexheti për detyrën, si dhe u diskutuan tema të bashkëpunimit të ndërsjellë, në shkëmbimin e përvojave në fushën arsimit sipëror.

Google+