Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Новогодишна честитка од ректорот на УЈИЕ

Новогодишните празници се добра можност за да ја споделиме радоста и желбите за здравје и успех!

Почитуван кадар,

Почитувани студенти,
Драги пријатели на Универзитетот,

Новогодишните празници се добра можност за да ја споделиме радоста и желбите за здравје и успех, но исто така за да се потсетиме дека започнатиот пат на реализација на нашата заедничка мисија продолжува. Во оваа пригода сакам да ја изразам мојата благодарност за сите вас кои не поддржувате во ова патешествие.

Заедно со искрени желби за напредок во новата 2018 г. да придонесеме за продлабочување на соработката и за координирање на проектите и активностите кои ќе бидат во интерес на нашите заеднички вредности.

Среќни новогодишни празници и Нова 2018 Година!

Со длабока почит,
Проф. д-р Замир Дика

Google+