Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Urimi i fundvitit i rektorit

New Year's holidays are an opportunity to share joy and wishes for health and success!

I nderuar staf,
Të nderuar studentë,
Të nderuar miq të Universitetit,

Festat e fundvitit janë një rast i mirë për të ndarë me të tjerët gëzimin dhe dëshirat për shëndet dhe sukses, por edhe për të përkujtuar se rrugëtimi ynë duhet vazhduar drejt realizimit të objektivave tona. Me këtë rast dëshiroj të shpreh falënderimin tim për të gjithë ju që e mbështet dhe po e mbështetni këtë rrugëtim.

Bashkë me dëshirat e sinqerta për mbarësi në Vitin e Ri 2018, të kontribuojmë në thellimin e bashkëpunimit dhe bashkërendimit të projekteve e aktiviteteve, të cilat jenë në interes të vlerave tona të përbashkëta.

Gëzuar Festat e fundvitit dhe Vitin e Ri 2018!

Me respekt të thellë,
Prof. Dr. Zamir Dika

Google+